Close
Enkeerdlaan 15 7261 JW, Ruurlo
0573-454237 info@textieldrukruurlo.nl
Textieldruk Ruurlo officieel geopend

RUURLO – Vanaf vandaag is Textieldruk Ruurlo officieel geopend. De nieuwe textieldrukkerij voor Ruurlo en omstreken is gevestigd aan de Nijverheidsstraat in Ruurlo en heeft zijn kantoor aan de Enkeerdlaan.

Textieldruk Ruurlo is een jong en energiek bedrijf, opgericht in 2016 door Hans Lenselink. De drukkerij is een dochteronderneming van HL Grafische materialen. Een logo of bedrijfsnaam op werkkleding? Een ontwerp op een t-shirt? De nummers van de spelers op wedstrijdtenues? In de Ruurlose textieldrukkerij ben je aan het juiste adres voor het bedrukken van alle soorten sport- en werkkleding, t-shirts, polo’s en rompers. Maar naast textiel nog zo veel meer. Textieldruk Ruurlo is specialist in het bedrukken van o.a. textiel, mokken, paraplu’s en tegels, het leveren van textiel en het ontwerpen van bedrukkingen.

De drukkerij is voorzien van de modernste apparatuur waarmee wij bedrijven, verenigingen en particulieren uit Ruurlo en omgeving voorzien van bedrukt textiel en merchandise artikelen. Flexibel is ons motto. Van 1 polo tot 300 voetbalshirts, vanaf het eerste contact tot aan de levering staan wij voor je klaar. Naast de drukkerij beschikt Textieldruk Ruurlo over een ontwerpteam dat altijd paraat staat om mee te denken over een ontwerp voor een bedrukking.

Een echt Ruurlo’s bedrijf. Maar dan wel voor Ruurlo en omstreken.

Hans Lenselink

DSC02752

Wil je niks van ons missen? Like onze pagina op facebook. Ben je benieuwd naar wat er allemaal te bedrukken valt? Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs in onze drukkerij.

 

KUNNEN WIJ WAT VOOR JE BETEKENEN? LAAT HET ONS WETEN!