Close
Enkeerdlaan 15 7261 JW, Ruurlo
0573-454237 info@textieldrukruurlo.nl

Wat te bedrukken?

Een logo of bedrijfsnaam op werkkleding? Een ontwerp op een t-shirt? De nummers van de spelers op wedstrijdtenues? In onze textieldrukkerij in Ruurlo ben je aan het juiste adres voor het bedrukken van alle soorten sport- en werkkleding, t-shirts, polo’s en rompers. Maar naast textiel bedrukken wij nog zo veel meer. Mokken, paraplu’s, tegels…Benieuwd wat er allemaal te bedrukken valt? Neem gerust contact met ons op.

Flexdruk

Flexdruk is een techniek waarbij een logo of tekst uit zeer dunne folie wordt gesneden met een snijplotter. De tekst of het logo wordt dan d.m.v. een transferpers op het textiel overgebracht. Onze Stahls CAD-CUT flexfolie is wereldwijd één van de meest gebruikte folies, heeft een super rekbaarheid (zeer geschikt voor sportshirts, truien en t-shirts) en is in onze drukkerij in meer dan 50 soorten en kleuren beschikbaar. Kom gerust een keer langs om de juiste soort uit te zoeken.

Flockdruk

Een polo of een shirt voorzien van een luxe finish? Flockdruk is dezelfde techniek als flexdruk. Echter is flockfolie voorzien van een suede bovenlaag die iets boven op het textiel ligt. Flockfolie is ideaal wanneer je opzoek bent naar een luxe bedrukking voor bijvoorbeeld bedrijfskleding of kleding voor evenementen/

Transferdruk

Bij transferdruk laten wij fabrieksmatig in hoge aantallen logo’s en afbeeldingen produceren welke wij via de pers op het textiel drukken. Transfers kunnen meerkleurig zijn en veel detail bevatten. Het grote voordeel is daarnaast de tijdwinst en de verbeterde wasbaarheid (tot wel 90 graden). Ideaal voor o.a. industriële kleding.

Sublimatie druk

Sublimatiedruk maakt het mogelijk om veel verschillende materialen te bedrukken. Denk hierbij aan mokken, t-shirts, puzzels, keramiek, muismatten, onderzetters en meer. Sublimatiedruk is een relatief nieuwe techniek. Sublimeren houdt in dat een digitaal geprinte tekst of afbeelding door middel van een transferpers in de vezel wordt gedrukt. Het bijzondere van deze techniek is dat de vezels van de ondergrond bij een bepaalde temperatuur open gaan staan. De inkt vergast onder invloed van diezelfde temperatuur en dringt in de openstaande vezel. Bij het afkoelen sluit de vezel zich weer waardoor de inkt is opgesloten in het shirt of materiaal. De opdruk is dus op geen enkele manier meer te verwijderen. 

Geborduurde en geweven badges

Geborduurde en geweven badges laten wij fabrieksmatig produceren en is interessant bij afname van minimaal 50 badges. De kwaliteit is zeer hoog en geeft een chique uitstraling aan het logo of de afbeelding. Geborduurde of geweven badges worden vaak gebruikt voor clublogo’s en bedrijfsemblemen. Met geweven badges kunnen zeer gedetailleerde afbeeldingen gemaakt worden. D.m.v. een lijm laag op de achterkant van een badge kan deze ook met een hittepers op het textiel aangebracht worden.

KUNNEN WIJ WAT VOOR JE BETEKENEN? LAAT HET ONS WETEN!