Close
Enkeerdlaan 15 7261 JW, Ruurlo
0573-454237 info@textieldrukruurlo.nl

 

Erg blij zijn wij met de samenwerking tussen Textieldruk Ruurlo en de Survuvalrun Bond Nederland (SNB). In de afgelopen jaren hebben wij in deze fijne samenwerking verschillende mooie projecten mogen afronden. De survivalrun-sport is de laatste jaren erg gegroeid, op dit moment heeft de bond zon 12.000 vaste leden en daarnaast nog eens zo’n 12.000 dagleden. 

Survivalrun Bond Nederland (SBN) is de overkoepelende organisatie voor het overgrote deel van de survivalrunclubs in Nederland en België. De survivalrun-sport is de laatste jaren erg gegroeid, op dit moment heeft de bond zon 12.000 vaste leden en daarnaast nog eens zo’n 12.000 dagleden. Deze leden kunnen bijna elk weekend een run lopen. Om de runs goed te laten verlopen heeft de bond richtlijnen opgesteld waaraan een organisatie van een run zich moet houden.

Survival kleding bedrukking 2

SBN Shirtshop

Om bij het textiel te blijven, voor shirts gelden er binnen de diverse wedstrijdklassen ook regels. Het is van belang om universaliteit te  behouden. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van nummering, de vaste kleur shirt per wedstrijdcategorie, maatshirts voor de toppers etc. Om praktische en financiële redenen is in het verleden de SBN Shirtshop opgericht. Tevens faciliteert de bond zo de organisaties; ze hoeven niet meer om te kijken naar shirts tijdens de intensieve voorbereiding voor een survivalrun. En door de grote oplage kan de bond de prijzen laag en de sport betaalbaar houden.

Wat begon met zo’n 1000 shirts per jaar is nu uitgegroeid tot meer dan 1000 shirts per week.

Bedrukte clubkleding

“Buiten het faciliteren van de runshirts kunnen clubs ook via de SBN Shirtshop hun clubkleding bestellen. En hier komt voor ons Textieldruk Ruurlo in beeld.” aldus Eddy te Woerd van de Survival Bond Nederland. Vaak willen clubs voor hun leden en trainers unieke shirts. Dit creëeren deze organisaties door de kleding te voorzien van namen. Onder andere Textieldruk Ruurlo verzorgt dit voor ons.

Wij leveren de kleding aan en Textieldruk Ruurlo drukt door middel van transferdruk de namen en zo nodig de logo’s. Vaak gaat dit om kleinere oplagen en is het fijn om een goede drukkerij in de buurt te hebben waar je even snel wat kleding kunt laten bedrukken.

Gebruikte materialen:

KUNNEN WIJ WAT VOOR JE BETEKENEN? LAAT HET ONS WETEN!