Close
Enkeerdlaan 15 7261 JW, Ruurlo
0573-454237 info@textieldrukruurlo.nl

RUURLO – Groot nieuws dinsdagavond 19 juni bij de Voetbal Vereniging Ruurlo. Textieldruk Ruurlo is samen met drie andere Ruurlose ondernemingen gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor van VV Ruurlo.  

Tijdens een informele bijeenkomst op sportpark ’t Rikkelder zijn vier nieuwe hoofdsponsoren door het bestuur en de sponsorcommissie van de voetbalvereniging gepresenteerd. Samen met 3 andere Ruurlose ondernemers wordt Textieldruk Ruurlo  “gedeeld” hoofdsponsor van de VV Ruurlo en daarmee ook kledingsponsor van zowel het eerste team van Ruurlo (volgend jaar wederom 3e klasse) als JO19-1.

vvruurlo

Op de foto v.l.n.r. Bert Ruesink (Autobedrijf Ruesink), Wiebe Lusink (speler JO19-1), Rob Meijer (Rome Consultancy), Wiljo Peters (Progé), Ted Boeijink (speler Ruurlo 1) en Hans Lenselink (Textieldruk Ruurlo).

Vier hoofdsponsoren

Naast Textieldruk Ruurlo wordt het partnerschap met de VV Ruurlo gedragen door Rome Consultancy, Progé en Autobedrijf Ruesink. Alle vier sponsoren dragen de VV Ruurlo een bijzonder warm hart toe en vinden het vooral belangrijk door middel van deze sponsoring ook de jeugd van de VV Ruurlo te ondersteunen.

Wij zijn erg trots en blij met het partnerschap met VV Ruurlo.

Hans Lenselink

Wij zijn erg trots en blij met het partnerschap met VV Ruurlo. Als Ruurlose onderneming zijn wij zeer te spreken over de ontwikkelingen bij de club. Met de oprichting van de nieuwe Business Club zal een deel van de sponsoring naar een goed doel binnen de gemeenschap van het dorp Ruurlo gaan. We zijn blij dat we met dit partnerschap ook daar een steentje aan bij dragen.

DSC_3879

Wil je niks van ons missen? Like onze pagina op facebook. Ben je benieuwd naar wat er allemaal te bedrukken valt? Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs in onze drukkerij.

 

KUNNEN WIJ WAT VOOR JE BETEKENEN? LAAT HET ONS WETEN!